Online Zeitung Deutsch Perfekt
Lesen/Hören/Üben/Lernen

Za vse tiste, ki bi si radi razširili besedišče in bili pogosteje v stiku z nemškim jezikom, priporočamo spletno stran http://www.deutsch-perfekt.com/deutsch-lernen, namenjeno izključno učenju in poučevanju nemščine.

Na strani najdete pod zavihkom »Deutsch lernen« raznovrstne vaje za slovnico in besedišče, nareke, slušna razumevanja, bralna razumevanja, članke in preverjanja.«Übungen«(vaje) so vedno razdeljene na tri težavnostne stopnje (leicht-lahko, mittel – srednje, schwer-težko). Pod zavihkom »Audio« so slušna razumevanja. Zavihek »Nachrichten« je namenjen raznim novicam iz nemškega okolja. Pod »Land und Leute« pa lahko izveste marsikaj o Nemčiji in nemcih.

Viel Spaß beim Lesen, Hören und Lernen! :)

O PRISPEVKU

Za vse tiste, ki bi si radi razširili besedišče in bili pogosteje v stiku z nemškim jezikom, priporočamo spletno stran časopisa Deutsch Perfekt http://www.deutsch-perfekt.com/deutsch-lernen, namenjenega izključno učenju in poučevanju nemščine

Spletna stran uporablja piškotke v skladu s splošnimi pogoji. SPREJMI  ZAVRNI
Spletni piškotki (v nadaljevanju: piškotki) so majhne datoteke, ki jih med obiskom spletnega mesta strežnik pošlje uporabnikovemu brskalniku, ta pa jih nato naloži na uporabnikovo napravo (računalnik, tablico, pametni telefon), s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta.
Na spletnem mestu se uporabljajo piškotki, s katerimi se pridobijo informacije o načinu uporabe spletnega mesta. To so piškotki, ki preko podatka o naslovu internetnega protokola (IP) omogočajo predvsem analizo pogostosti in vsebine brskanja po spletnem mestu ter nekaterih vedenjskih vzorcev uporabnika (npr. uporabnikova zanimanja, navade, vedenje, izbire, nastavitve).
Ponudnik MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. na spletnem mestu www.tecajinemscine.com uporablja lastne piškotke, obenem pa omogoča izbranim tretjim osebam, da na uporabnikovo opremo namestijo svoje piškotke (t. i. piškotki tretjih). Uporabnik s podajo soglasja za uporabo piškotkov daje soglasje ponudniku MICERO - poučevanje jezikov, Jasmina Miklič s.p. in tretjim osebam (Google, Google Analytics).
Podatki o posameznih piškotkih, upravljavcih podatkov, ki se pridobijo s temi piškotki, namenih obdelave zbranih podatkov in trajanju piškotkov so navedeni v nadaljevanju:

Vir

Naziv piškotka

Namen piškotka

Trajanje piškotka

Piškotek po našem mnenju sodi med izjeme po ZEKom-1

Obrazložitev izjeme ZEKom-1

Spletno mesto

tecaji_nemscine

Piškotek označuje, da je uporabnik zavrnil ali dovolil uporabo piškotov

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni možna nastavitev piškotkov za potrebe uskladitve z ZEKom-1

Zunanja aplikacija

Disqus aplikacija

Piškotki omogočajo uporabo komentarjev bloga v spletnem mestu

Za čas seje

DA

Brez piškotka ni mogoča uporaba zunanjega sistema za komentarje bloga.S podajo soglasja v piškotke se uporabnik strinja s shranjevanjem piškotkov in dostopom do piškotkov (oz. podatkov, pridobljenih s piškotki), že shranjenih v uporabnikovi napravi.
Uporabnik lahko o tem, ali in katere piškotke lahko upravljavci oziroma ponudniki namestijo na njegovo opremo, odloči tudi z ustreznimi nastavitvami v svojem spletnem brskalniku.
SPREJMI | ZAVRNI
Zapri